23948sdkhjf

Optimeringsdag hos Unimerco

UM SOP® - systematisk produktionsoptimering giver gevinst. UNIMERCO inviterer igen til en spændende optimeringsdag tirsdag d. 14. december 2004 med fokus på massivtræsbearbejdning og pladebearbejdning.
Her vil omdrejningspunktet være, hvorledes træ- og møbelindustrien kan effektivisere produktionen.

UNIMERCO har indenfor de sidste par år udviklet UM SOP®-konceptet. UM SOP®-konceptet er en metode og et optimeringsværktøj, som anvendes til at reducere kundens enhedsomkostninger i produktionen. UM SOP® kombinerer UNIMERCOs optimeringsviden og knowhow med de bedste værktøjsløsninger tilpasset kundens individuelle behov.

Mange af vore kunder har allerede opnået store besparelser ved at deltage i et optimeringsprojekt. Der er tale om store besparelser - ofte i hundredetusinde-kroners-klassen eller mere. Det kan også være sparede investeringer til nye maskiner, når kapaciteten kan øges på de eksisterende anlæg. Eller det måske mest positive, produktionskapaciteten kan øges, så der kan sælges mere til konkurrencedygtige priser og øgede avancer.

På optimeringsdagen gennemgåes en række praktiske eksempler på dette, og det illustreres, hvorledes din virksomhed kan blive SOP-partner hos UNIMERCO.

Reservér allerede nu denne dag i din kalender. Tilmelding kan ske på adressen:

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093