23948sdkhjf

Underskrevet: Træ-skole på vej i Haderslev

Til april kan entreprenør Ommen & Møller gå i jorden for at bygge en ny skole, Sønder Otting Skole i Haderslev.

Tirsdag skrev virksomhedens administrerende direktør Søren Larsen og Haderslevs borgmester H. P. Geil nemlig under på en kontrakt, der skal gøre Sønder Otting Skole til en af de første danske skoler i træ. Det skriver Jyske-Vestkysten.

Bag bygningen af den nye skole er også Arkitema Architects, der er totalrådgiver på projektet med Sloth Møller som underrådgiver.

- Ved at bygge skolen primært i træ, kommer vi til at få et flot og let arkitektonisk udtryk, der endda er meget bæredygtigt. Samtidig har træet nogle gode egenskaber, der gør, at vi får nogle rigtig gode muligheder for at skabe et læringsunivers, der uden tvivl vil komme til at gøre en forskel for alle de mennesker, der i de næste mange årtier kommer til at bruge skolen og faciliteterne omkring den, sagde forretningsområdechef Pernille Ø. Svendsen fra Arkitema i forbindelse med, at skoleplanerne blev præsenteret i december 2017.

Byggeriet går efter planen i gang i april og skal stå færdigt i slutningen af 2020. Den kommende Sønder Otting Skole får plads til 65 medarbejdere og 500 børn fra 0. til 6. klasse samt en SFO.

Ommen & Møllers vindende bud bringer de samlede udgifter til den nye skole i Sønder Otting op på 133 mio. kr. Det er lige under 9 mio. kr. mere end oprindeligt budgetteret. Overskridelsen flyttes til forhandlingerne om kommunens anlægsbudget for 2020.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094