23948sdkhjf

Ungt designbrand kommer under vingerne hos Rumas

Fremover er Rumas designbrandets repræsentant i Skandinavien

Den nordjyske møbelvirksomhed Rumas indgår et nyt samarbejde med det unge nordjyske designbrand EPJ design. 

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Samarbejdet indebærer, at Rumas nu repræsenterer EPJ Design på det skandinaviske kontraktmarked.

- Jeg føler, at vi har nået en milepæl ved at være nået hertil, hvor en så anerkendt spiller på kontraktmarkedet giver os dette skulderklap. Vi glæder os meget over den gode synergi, der er imellem os. Vi ser frem til et samarbejde, hvor vi med vores værdier kan værne om de gode traditioner inden for håndværk, kvalitet og historie, som ligger i navnet Rumas, siger Esben Jørgensen, stifter af EPJ Design.

Og det er ikke kun EPJ Design, der får gavn af det nye samarbejde. Partnerskabet forventes også at sætte skub i væksten hos den nordjyske møbelproducent.

- Essensen af EPJ Design er en kombinationen af rå materialer fra den vilde natur med rene linjer og minimalistisk design, et design som komplementerer Rumas´ kollektion på kontraktmarkedet på en elegant og nytænkende måde – vi er derfor glade for at have EPJ Design om bord, siger vicedirektør hos Rumas, Michael Petersen. 

Han fortæller, at designet fra EPJ på en særlig måde er med til at udvide Rumas møbelkollektion, så den egner sig til den stigende efterspørgsel indenfor hotelbranchen, cafeer, restaurationer, loungemiljøer og uformelle mødeområder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078