23948sdkhjf

Trælastdirektør forlader Fog - nu skal han sælge fibercement

Karsten Østergaard Larsen er ikke længere direktør i byggecenterkæden Johannes Fog i Herlev.

I stedet er han tiltrådt en stilling som ny salgsdirektør hos Cembrit, hvor han har ansvaret for det samlede salg i Danmark. Han tiltrådte stillingen 1, februar, fremgår af en pressemeddelelse.

Karsten Østergaard Larsen forlader stillingen hos Johannes Fog efter 2,5 år i byggemarkedskæden. Det er 2,5 år, som han har været glad for: 

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke mine tidligere fantastiske kolleger i Fog Herlev, for den rejse vi har været på sammen, og de super gode resultater vi har opnået, skriver han på sin LinkedIn-profil.

Den nu tidligere Fog-direktør har 30 års erfaring fra byggebranchen, hvor han tidligere har siddet i både leverandørledet og i forhandlerledet, opbygget en indgående indsigt i byggebranchen og i byggematerialer.

Han er klar på det, der venter ham i hans nye job. 

- Jeg ser meget frem til at komme rigtig i gang med at realisere mine idéer og arbejde med at udvikle vores salg og supportere vores kunder bedst muligt, men fra starten er det naturligvis afgørende at komme ordentligt ind i virksomheden og forstå de helt konkrete udfordringer og muligheder, som præger hverdagen, siger han. 

Karsten Østergaard Larsen er 54 år og bor i Hedehusene.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109