23948sdkhjf

Stark bygger videre på succes i Årslev

Onsdag blev Danmarks største distributionscenter til byggematerialer udbygget yderligere. 

Centeret fik nemlig en ny ”selvhenter-”forretning, der gør det muligt for håndværkere at afhente bestilte materialer fra time til time fra midnat søndag til fredag kl. 21.00. 

- Vi ved fra undersøgelser, at håndværkere i løbet af en dag bruger meget tid på ting, der ikke bidrager til byggeriets renovering eller færdiggørelse. Derfor er det klart at vi, som landets største leverandør af byggematerialer, skal lade vores logistik-muskler komme de små og mellemstore virksomheder til gode, siger logistikdirektør i Stark Peter Foss i en pressemeddelelse. 

- Materialerne skal være den mindste bekymring, og derfor har vi videreudviklet succesen i Årslev, og kombineret med vores viden og erfaring fra 24-7 centeret i København, fortsætter han.

En hjælp til de lokale
Det er særligt de lokale håndværkere, der nu kan få glæde af den nye hent-selv-løsning i Årslev.

Distributionscenteret ligger let tilgængelig ved motorvejen, som gør det let for de lokale at komme til centeret. På den måde vil Stark være med til at nedbringe tidsspild.

- De fleste har oplevet følelsen af spildtid ved at afsætte en hel dag derhjemme på at vente på eksempelvis teleselskabet. Det samme gælder ved levering. Håndværkere har i dag brug for fleksibilitet til at kunne levere på opgaverne i det høje tempo, vi ser i byggebranchen pt, siger Peter Foss.

Det oprindelige distributionscenter blev bygget i 2016. Dengang var målet at rulle over 25.000 vognlæs materialer ud.

Centeret består af et 29.000 kvadratmeter stort logistikcenter og 36.000 kvadratmeter udendørs oplagsplads.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078