23948sdkhjf

Her er den bedst-sælgende Aubo-butik

Salgstallene for 2018 hos den vestjyske køkkenproducent Aubo er blevet talt op, og endnu engang viser tallene, at prisen som den bedst sælgende butik går til en helt særlig forretning.

Aubo-forhandleren i Aulum løber nemlig med sejren – igen. Samtidig gik titlen til den by, hvor Aubo har hovedsæde.

- Kåringen er selvfølgelig et bevis på, at butikkens positive udvikling fortsætter, men jeg vil på ingen måde blive ked af at miste titlen, hvis bare det ikke er et resultat af, at vi selv går tilbage, siger indehaver af Aubo-forretningen Morten Pedersen i en pressemeddelelse.

De seneste syv år har hans forretning øget omsætningen markant hvert år og ifølge Morten Pedersen er hemmeligheden et stort fokus på medarbejdertrivsel og kundepleje, som samlet set gør, at 80-85 procent af kunderne er tidligere kunder eller henvisninger fra kunder, der selv er blevet betjent i Aulum-butikken.

Butikken på Vævervej 12 i Aulum gennemgik for nyligt en omfattende renovering fra top til tå under ledelse af butikschef Lars Bak. Dermed er der nu 1200 m2 moderne udstilling, som snarest får selskab af en tilbygning med nye kontorfaciliteter.

Læs mere om: Aubo
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093