23948sdkhjf

Efter 140 år som familieejet møbelhus: Direktør køber sig til ejerskabet

Thorsen Møbler er ikke længere en familiejet virksomhed.

Efter 140 år, hvor fire generationer af Thorsen-familien har stået bag møbelhuset i Aarhus, har forretningen nu fået ny ejer.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Manden bag opkøbet er Thomas Jack Sørensen, der gennem de seneste fire år har været administrerende direktør i bolighuset. Han får nu det fulde ejerskab af virksomheden.

Dermed overtager Thomas Jack Sørensen ejerskabet fra Anne Cathrine Thorsen, der har ejet virksomheden siden 1992.

Hun er tryg ved at overlade virksomheden til den nye ejer:

- Jeg har kendt Thomas og hans tidligere forretning i mange år – og det føles naturligt at overdrage butikken til en ny ejer, som jeg ved vil værne om den og udvikle den i takt med tiden, hvor service, medarbejdere og vigtigst; kunden, er i centrum, siger hun.

Bilforhandler i møbelhus
Thomas Jack Sørensen kommer fra en mangeårig karriere med egne bilforretninger, men kastede sig for fire år siden over direktørstillingen i bolighuset.

Hans erfaring fra en helt anden branche har han taget med til møbelhuset, hvor han blandt andet har stået for events med kulinariske oplevelser og levende musik til at komplementere møbelklassikerne.

Og det er blot nogle af de tiltag, som Thomas Jack Sørensen har stået i spidsen for i den moderniseringsproces, der har stået på i møbelhuset siden han overtog lederposten. Tiltag, der allerede nu har skabt flere kunder og stigende omsætning.

Thorsen Møbler A/S har i dag 20 tilknyttede medarbejdere og
et showroom på 3.000 m2.

Virksomheden blev stiftet af snedkermester Peter Thorsen i 1878.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08