23948sdkhjf

Tidligere ejer af reolproducent vil hjælpe snedkerier til vokseværk

Onsdag kom det frem, at konkursramte At-Bo har fået nye ejere i form af Peter Mondrup og Sebastian Gubi.

Derfor leder den nu tidligere ejer og administrerende direktør Henrik L. Appelquist efter nye arbejdsopgaver:

- Nu vil jeg finde et nyt projekt. Det kan både være store og små virksomheder, siger Henrik L. Appelquist, der selv valgte at forlade At-Bo af personlige årsager samt overlappende interesser med Peter Mondrup, eftersom de begge var interesserede i de samme ansvarsområder i virksomheden.

- Selvfølgelig er jeg ked af at skulle forlade At-Bo, men jeg glæder mig til at se, hvor Peter og Sebastian bærer virksomheden hen nu, siger han. 

Snedkerne har brug for hjælp
Henrik L. Appelquist har brugt vinterferien til at ligge sit At-Bo-kapitel bag sig og ser nu mod en fremtid, der kan kaste mange forskellige opgaver af sig. 

Han håber på at kunne finde én eller flere virksomheder, der kan bruge hans erfaringer med branding og turnarounds til enten at vende en negativ udvikling eller optimere på en velfungerende virksomhed.

Særligt tror han, at de danske snedkerier har et potentiale, de ikke har udnyttet godt nok: 

- Snedkerierne er grundlæggende håndværkere og ved ikke så meget om branding. De skal lære at flytte fokus fra produktionen til en mere kommerciel tankegang. Det har mange af dem brug for hjælp til, siger han.

Han tror, at der særligt kan findes et uudnyttet potentiale i møblernes high-end med designmøbler af høj kvalitet. 

Henrik L. Appelquist har allerede været i dialog med flere møbelselskaber, der har vist interesse for hans kompetencer og arbejdskraft. Men ingen aftaler er faldet på plads endnu. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093