23948sdkhjf

NJA-Møbler gennemfører rekonstruktion

Efter et turbulent forår er det nu lykkedes at finde en løsning, der sikrer de ca. 100 arbejdspladser hos møbelproducenten fra Nors i Thy.
Ledelsen i NJA-Møbler indgav konkursbegæring sidst i maj, men takket være en ekstern investor fortsætter møbelproducenten nu sine aktiviteter under navnet NJA Furniture A/S.

Den hidtidige direktør og ejer, Niels Jørgen Andersen, fortæller til Nordjyske Stiftstidende, at virksomhedens bankforbindelse for godt en måned siden afviste at udvide kreditten, og derfor var det nødvendigt at finde en alternativ løsning.

Ny hovedaktionær er trappeproducenten Dolle A/S, der sidder på 40 % af aktierne i det nye selskab, mens Niels Jørgens Andersens eget NJA Holding ejer 15 %. Resten er fordelt mellem personer i selskabets bestyrelse og ledelse. I forbindelse med rekonstruktionen stopper Niels Jørgen Andersen som adm. direktør og erstattes af Allan Overgaard, der hidtil har været salgsdirektør.

Ifølge Nordjyske forventer NJA Furniture at bibeholde medarbejderstaben på 100 ansatte i det første driftsår, hvor man har budgetteret med en omsætningsstigning på 35 %.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093