23948sdkhjf

Aalborg Træ og Finerhandel A/S åbner ny afdeling på Fyn

I en pressemeddelelse meddeles det, at det nordjyske firma Aalborg Træ og Finerhandel A/S, der har eksisteret siden 1953 og i dag er blandt landets førende indenfor salg af hårdttræ, finer og træbaserede plader, åbner endnu en afdeling – denne gang på Fyn.
Et selskab i udvikling
Der er sket meget hos Aalborg Træ og Finerhandel A/S siden firmaets 50 års jubilæum 1. september 2003. Virksomheden præsenterede på jubilæet Per S. Andreasen som ny direktør. 1. januar 2004 overtog Per S. Andreasen posten som adm. direktør, mens Henning Pedersen fortsatte som direktør.

Sammenfaldende med 50 års jubilæet gik Aalborg Træ & Finérhandel A/S mod den almindelige tendens i markedet og ekspanderede. Virksomheden etablerede afdeling på adressen Naverland 21-23 i Glostrup, med det formål at komme endnu tættere på sine kunder på Sjælland. Afdelingen har netop fejret sin første fødselsdag og kan se tilbage på det første år med stor succes.

Ny afdeling på Fyn med et kendt ansigt i spidsen
Pr. 1. marts 2005 åbner selskabet endnu en afdeling på adressen Hestehaven 1 A i Odense S. Afdelingen i Odense bliver således rammen om selskabets fynske aktiviteter.

Et kendt ansigt på det fynske marked skal stå i spidsen for afdelingen, idet afdelings-direktør Ib Haahr i fremtiden vil tegne det aalborgensiske firma i det fynske.

Ib Haahr har mere end 30 års erfaring fra træbranchen, heraf 14 år som adm. direktør for Møller Sørensen Gruppen A/S. Ib Haahr kommer fra en stilling som direktør i handelsselskabet Thorvald Petersen - Per Laulund A/S.

Ib Haahr vil fortsat bestride en lang række bestyrelses - og tillidsposter bl.a. er han hovedbestyrelsesmedlem i arbejdsgiverforeningen HTS-A, formand for arbejdsgiverforeningen HTS-A på Fyn, bestyrelsesmedlem i AMU-Fyn, medlem af Arbejdsmarkedsrådet på Fyn samt udpeget som medlem af advokatnævnets kredsbestyrelse.

Bearbejdningen af det Fynske marked
Adm. direktør Per S. Andreasen udtaler:

- Hensigten med etableringen i Odense er at fuldende markedsdækningen af Danmark, hvor vi nu er repræsenteret i Aalborg, Glostrup og Odense. Erfaringerne fra Aalborg og Glostrup viser, at tilstedeværelse og nærhed i relation til kunderne er af afgørende betydning, når man handler med naturprodukter som træ og finer.

- Vi har i årevis betjent de største træforbrugende virksomheder på Fyn direkte fra Aalborg, men vil med dette nye tiltag være i stand til også at betjene de mindre og mellemstore kunder på Fyn. De fynske kunder vil via vort nye lager i Odense kombineret med 3 ugentlige leverancer fra vort lager i Aalborg, opleve en voldsom forbedret service i forhold til tidligere. Lageret i Odense vil bestå af hårdttræ, finer og træbaserede pladeprodukter.

- Vor nye afdelingsdirektør Ib Haahr vil den 1. marts 2005 kunne præsentere kunderne for 5 engagerede medarbejdere, alle med erfaring fra træbranchen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063