23948sdkhjf

Aubo fuldender hattrick

I de senere år har den vestjyske køkkenproducent Aubo i Aulum oplevet en massiv vækst, og det afspejler sig i en konstant udvidelse af forhandlernettet i Danmark.

Det sidste år har firmaet arbejdet hårdt på nye butiksåbninger, hvilket indebærer mange forskellige opgaver, da hver butik skal bygges op fra bunden og tilpasses både geografi og målgrupper, hvor den er placeret. Det hårde arbejde har dog båret frugt.

Tre gange er den røde snor blevet klippet til nye køkken- og badbutikker over de seneste fem måneder.

Først til Aubo Aarhus. Dernæst blev dørene åbnet til Aubo i Kolding, og den 2. februar blev det til et hattrick med åbningen i Næstved.

Antallet af åbninger, og placeringen af de nye forhandlere, afspejler den vækststrategi, som er blevet lagt på hovedkontor i Aulum. Her er målet at komme ud i hele landet, en udvikling som man vil fortsætte de kommende år, fortæller salgschef Jørgen Kjemp Jensen:

- Når vi udvider vores forhandlernet i det tempo, som er tilfældet i øjeblikket, så skyldes det, at vi ser potentiale i de pågældende byer og forhandlere, så vi også i fremtiden vil opleve en sund vækst, siger han med henvisning til firmaets mantra om ”sund vækst” frem for vækst for enhver pris.

Læs mere om: Aubo
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109