23948sdkhjf

Dansk Erhverv: Sænkelse af selskabsskatten er rettidig omhu

Hos Dansk Erhverv er man begejstret over regeringens plan om en gradvis sænkelse af selskabsskattesatsen fra 25 til 20 %.
Dansk Erhverv har i løbet af det seneste år sat en fuldt finansieret gradvis sænkelse af selskabsskatten på dagsordenen.

Det er således med tilfredshed, at organisationen nu noterer sig, at regeringen ønsker at sænke selskabsskatten fra 25 til 20 % i perioden 2012-2017:

- Det viser på én gang vilje til vækst, bedre rammevilkår og et godt blik for at kunne tiltrække internationale virksomheder til Danmark. Kort sagt er forslaget udtryk for rettidig omhu, siger administrerende direktør Jens Klarskov.

Erhvervslivet skal selv finansiere reformen
Ifølge Dansk Erhvervs egne udregninger vil en nedsættelse løfte dansk BNP med ca. 4 mia. kroner på permanent basis og komme både lønmodtagere og virksomheder til gavn:

- Selskabsskatten er et oplagt sted at tage fat nu, hvis vi skal sætte skub i væksten i Danmark. Skattereformen 2009 var en bunden opgave, der skulle sænke personskatterne. Eftersom den del af opgaven er løst tilfredsstillende, er det naturligt nu at kigge andre steder hen i det skattepolitiske landskab, siger Jens Klarskov.

Han tilføjer, at Dansk Erhverv også støtter planen om at nedsætte et udvalg, der frem mod foråret 2012 finder fuld finansiering til selskabsskattesænkelsen indenfor erhvervslivets egne rammer – herunder ikke mindst erhvervsstøtteordningerne.

Hvad mener du?
Er det en god idé at sænke selskabsskatten fra 25 % til 20 %, som regeringen foreslår?

Giv dit besyv med i afstemningen i boksen til højre.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157