23948sdkhjf

Nordjyske vinduer til Københavnsk højhus

Krone Vinduer kompetencer indenfor specialvinduer er kommer til sin ret. Vinduesproducenten med fabrikker i Vrå og Åbybro har leveret specielle facadepartier til højhuset Charlottetårnet, et 16 etager højt hotelbyggeri på Østerbro i København. Det oplyser Krone Vinduer i en pressemeddelelse. 

I samspil med højhusets zinkfacader har den nordjyske vinduesproducent fremstillet vinduer i egetræ med en udvendig vedligeholdelsesfri overflade i aluminium.

Glaskarnapperne er skabt med sammenlimede glashjørner, som sikrer et ugeneret lysindfald samt en uhindret udsigt. Alle døre og vinduer lever op til strenge og bidrager til bygningens samlede energiregnskab.

- Vi er stolte af at have været en del af endnu et højhusbyggeri i Danmark, hvor vores kompetencer indenfor specialvinduer kommer til sin ret, siger projektdirektør ved Krone Vinduer, Christian Olesen.

Charlottetårnet udmærker sig ved at være selvforsynende og energineutralt med solceller på taget, samt naturmaterialer både indvendigt og på facaden. Ydermere hentes varmen op fra undergrunden gennem et jordvarmeanlæg, med en 180 meter lodret boret rørføring.

Charlottetårnet fuldender mange års projekter på Østerbro, hvor Krone Vinduer i årene 2000-2003 leverede hårdttræsvinduer til ”Charlottehaven”.

Udover Charlottetårnet har vi også forsynet højhuse som Alsik i Sønderborg og Papirtårnet i Silkeborg med døre og vinduer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079