23948sdkhjf

Historisk, familieejet møbelhandler laver kædeskifte

Fra april er det slut med Idémøbler i Skagen, når butikken overgår til kæden Møblér. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Møbelforhandleren i Skagen udspringer af Senius Møbler, der opstod i 1924, da sadelmager og møbelpolstrer Senius Pedersen kom til byen, og derfor får den nye butik også navnet Møblér med Senius.

Hos In2house, der står bag Møblér og Danbo, er der glæde over, at endnu en butik tilslutter sig kæden:

- I enkelte områder af Danmark er der plads til flere Møblér butikker. I det nordjyske har vi ikke været repræsenteret nordligere end Aalborg, hvorfor det har været naturligt for os at arbejde for at få Senius med i kæden, siger kædechef for Møblér Iglin Tanggaard.

En lang historie
Selv efter 95 år på bagen er det stadig efterkommere af Senius, der står bag den gamle møbelhandler. Senius Pedersen lod forretningen overgå til sønnerne Aksel og Jørgen Pedersen forretningen, og i dag ejes og drives Idemøbler i Skagen af Jørgen Pedersen og hans søn Henrik Senius Pedersen.

De ser også frem til at blive en del af den nye kæde:

- Møblér har vi mødt en kæde som passer rigtig godt til os, som selvstændig møbelhandler. Vi glæder os til, i endnu højere grad, at kunne tilpasse os til vores lokale marked og ikke mindst glæder vi os til blive en del af fællesskabet i kæden, siger Henrik Senius Pedersen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158