23948sdkhjf

Navnenyt: Glaseksperten ansætter ny fabrikschef

Samtidig har Stark fået en ny HR-direktør

Glaseksperten henter kræfter fra norsk virksomhed 
Brian Christensen, 44 år, er pr. 1. januar 2019 tiltrådt som ny fabrikschef hos Glaseksperten og indtræder samtidig i ledergruppen.

Han kommer fra en stilling som fabrikschef hos Norgips Norge A/S, som er en del af Knauf-koncernen, hvor han igennem de sidste 13 år har været ansat i forskellige ingeniør- og lederstillinger.

Brian Christensen bliver ansvarlig for glasproduktionen i Hjørring, som i øjeblikket er ved at blive udvidet til i alt 20.000 kvadratmeter. Her skal han blandt andet være med til at sikre en fortsat høj kvalitet og leveringssikkerhed.

Den nye fabrikschef er oprindeligt uddannet elektroingeniør og har siden taget en diplomuddannelse inden for ledelse og organisation. Han har desuden flere års erfaring med optimering af produktionsmiljøer i både ind- og udland.


Stark får ny HR-direktør
Ulla Nielsen, 60, er netop tiltrådt stillingen som HR-direktør for Stark Danmark. Hun medbringer stor erfaring fra finans- og telesektoren, adskillige år i byggebranchen og syv år i Dansk Industris Erhvervsuddannelsesudvalg.

Administrerende Direktør i STARK Britta Korre Stenholt siger om ansættelsen af Ulla Nielsen som HR-direktør:

- Vi har sikret os en yderst kompetent og dybt forretningsdrevet HR-direktør til at stå i spidsen for den videre udvikling af vores organisation. Vi står et sted, hvor vores nye ejer giver os plads til at eksekvere den strategi, vi allerede kan se, virker, og hvor vores dygtige medarbejdere samtidig har evnet at levere resultater under en succesfuld turnaround. Med Ulla Nielsen som HR-direktør, er jeg ikke i tvivl om, at resultaterne fortsætter, og at vi går en god og spændende tid i møde.

Hun fremhæver særligt Ulla Nielsen årelange erfaring som en stor gevinst.

- Alderen ser vi som en klar fordel, da Ulla Nielsen har et enormt højt drive og ambitionsniveau, kombineret med indgående viden og et imponerende know-how, man kun får ved at trække på års erfaringer. Derudover er det naturligvis en kæmpe styrke, at Ulla tidligere har arbejdet med den transformation, vi skal igennem i de kommende år, siger administrerende direktør i STARK Britta Korre Stenholt.

Den nyansatte HR-direktør har adskillige års international erfaring som HR-direktør, der blandt andet tæller stillingen som HR-direktør i Jeld-Wen for Nord-Europa. Ulla Nielsens karriere tog sit afsæt i revisionsbranchen som registreret revisor, men det var i Telenor, hun for alvor valgte HR-feltet til for mere end 15 år siden. Et felt, hun har uddannet sig i igennem hele sin karriere, senest en EMBA i Business Psychology i 2015.

- STARK står et utroligt spændende sted i sin udvikling - netop skilt ud fra den tidligere ejer og nu klar til at bygge videre på et solidt fundament. Det er en drømmeopgave for mig at kunne bruge min erfaring til at drive performance med redskaber fra HR, og gennem min karriere har jeg jo selv arbejdet ude i linjen og stået med problemernem siger den nye HR-direktør. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079