23948sdkhjf

Nordjysk køkkenfirma får ny produktionsdirektør

50-årige Mads Radoor Sørensen er pr. 1. januar 2019 ansat som ny produktionsdirektør hos køkkenfirmaet JKE Design i Jerslev.

Mads Radoor Sørensen er uddannet Civilingeniør med speciale i international teknologiledelse og kommer fra en stilling som indkøbs- og logistikchef hos Erenfred Pedersen A/S i Aalborg, der er leverandør til entreprenør-

- Mads har de kvalifikationer, som vi har brug for her hos JKE. Både de faglige kompetencer og de menneskelige egenskaber hos Mads passer perfekt ind på fabrikken her i Jerslev, så jeg ser frem til samarbejdet, fortæller Claus Beier, adm. direktør i JKE Design.

Erfaringer kan bruges 
Mads Radoor Sørensen har stor erfaring med logistik og produktionsstyring, men også salg, markedsføring og IT. De erfaringer forventer han vil komme ham til gode i den nye stilling.

- Vores kunder har store forventninger til deres nye køkken, og de forventninger skal vi mere end indfri, så derfor skal vi i produktionen have slutkunden i tankerne, når vi arbejder, siger Mads Radoor Sørensen.

Han glæder sig til at arbejde med et produkt, som alle har en tæt relation til, til forskel fra nogle af de produkter, som han tidligere har arbejdet med.

- Der er intet i vejen med at lave flot designede fjernvarmerør, men de ender jo altid under jorden, hvor ingen ser dem, så jeg glæder mig da til at være med til at producere køkkener, som alle har en holdning til, siger Mads Radoor Sørensen, der får til opgave at skabe en mere effektiv produktionslinje hos den 40 år gamle køkkenfabrik.

- Mads har blik for optimering, og i en produktion som vores bliver man aldrig færdig med at optimere. I 2018 investerede vi et tocifret millionbeløb i nye maskiner i produktionen, så vi har allerede flyttet os markant i de seneste år, men nu er det Mads’ opgave at opfylde de potentialer, som vores produktion har, og det er jeg sikker på, at han kan lykkes med. Mads er jo en mand med meget brede skuldre, siger Claus Beier.

JKE Design omsætter for ca. 300 mio. kr. om året. Der er 50 ansatte i produktionen og 50 i administrationen i Jerslev. JKE eksporterer også til Norge og Sverige, hvor deres køkkener sælges i mere end 60 butikker.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094