23948sdkhjf

Tallerkener og glas er ikke nok: Kendt designfirma vil også lave spisebord og stole

Eva Solo lancerer sin første møbelkollektion.

I mere end to generationer har Eva Solo produceret tallerkener, glas og salatsæt i nordisk design.

Men nu tager virksomheden en ny retning. Fremover vil Eva Solo ikke blot kendes for produkter til køkken og spisebord – også møbler skal være en del af produktionen.

Det sker under navnet Eva Solo Furniture, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Et møbel er funktionelt, når det på alle planer føles rigtigt - hverken mere eller mindre. Ægte og langtidsholdbart design skabes nemlig med passion. Det handler mere om kærlighed end kold beregning. Det er derfor, at vi med stolt-hed kan sige: Vi laver møbler, fordi vi har lyst, siger Jan Engelbrecht, administrerende direktør hos Eva Solo.

Stockholm bliver de første
De nye møbler fra Eva Solo kan opleves ”live” for første gang på årets møbelmesse i Stockholm 5. til 9. februar, hvor de i alt ti produkter præsenteres.

Kollektionen tæller alt fra sofa til spisebord, forskellige stole og belysning, der blandt andet er udviklet i samarbejde med designdouen Tools, som i mere end 20 år har spillet en afgørende rolle for Eva Solos produkter.

Tools står bag stolen Abalone, der bliver et flagskib i den nye kollektion. Også Arde design studio har været med til at udvikle de nye designs, hvor brugsværdien bliver prioriteret højt - ligesom ved Eva Solos andre produkter. 

- Det vil sige, at oplevelsen ved at bruge og leve med møblerne skal overgå ens forventninger, skriver Eva Solo.

Wood Supply deltager i messen i Stockholm, hvor Jan Engelbreht og designerne vil fortælle mere om den nye kollektion. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14