23948sdkhjf

Indblik i IMM-messen: Møbelfirma satser stort med 100 nye produkter

CoreOne og Hammel Furniture har fundet hver deres måde til at tiltrække gæster og kunder på årets messe.

Fritz Hansen har aldrig haft så få møbler med til IMM-messen som de har i år - i stedet vil man skabe oplevelsesmiljøer, der skal fange gæsternes opmærksomhed.

Men andre statster stort for at trække gæster og kunder til netop deres stand blandt de 1.250 andre stande på året IMM-messe i Köln. 

Hos CoreOne fra Ikast betyder det, at man har 100 nye produkter med på messen i år. Samtidig har messestanden været en millioninvestering.

CoreOne har 13 ansatte på kontoret i Ikast, hvorfra designudvikling, salg og økonomi håndteres. Derudover er der 600 medarbejdere på fabrikken i Vietnam, hvor alle møblerne produceres.

Virksomheden har de seneste år investeret kraftigt i faciliteterne i Vietnam, hvor man nu råder over knap 26.000 kvm. og producerer omkring 150.000 møbler om året.

CoreOne er udelukkende ordreproducerende.

- Vores fokus ligger i højere grad på kunder, der henvender sig til den øvre del af mellemprismarkedet, og der skal der en fortælling til, der ligger udover bare produkt og pris. Derfor har vi valgt at satse stort i år, og vi er temmelig tilfredse med resultatet, fortæller salgsdirektør og medejer, Henrik Sig Kristensen fra Køln.

Messestanden er på over 200 kvm og er bygget over et hotel-tema med tunge, bordeauxfarvede velourdraperinger, tykke gulvtæpper, egetræsgulve og en stor, rund bar med messingpaneler i centrum.

Opkøb fuldender udvalget
Ikke kun CoreOne er godt tilfreds med deres præstation på messen i år. Det samme kælder Hammel Furniture, der for halvanden måned siden købte Findahls Møbelfabrik.

For første gang siden opkøbet udstiller Hammel nu egne stole sammen med egne spiseborde.

- Det er blevet virkelig godt modtaget, stolene og bordene supplerer hinanden perfekt og det har givet en helt anden gennemslagskraft inden for salg til spisestuen, fortæller marketing manager Charlotte Thorsen.

Hammel lancerer samtidig to nye bordserier og har lavet en udstilling, hvor gæterne kan se, hvordan man kan bo smart på kun 13 m2 uden at gå på kompromis med æstetik og opbevaringsplade.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08