23948sdkhjf

Navnenyt: Vinduesproducent får ny salgskoordinator

Frovin får erfaring fra entreprenørbranchen
Annette Susanne Laursen, 56 år, Østerbro, er pr. 2. januar 2019 tiltrådt som salgskoordinator hos Frovin Vinduer & Døre. Hun skal primært beskæftige sig med projektsalg af større projekter inden for især boligforeningssegmentet, herunder koordinering mellem arkitekter, entreprenører og bygherrer. Derudover skal hun yde teknisk rådgivning vedrørende produktvalg.

Annette Susanne Laursen har 24 års erfaring inden for entreprenørbranchen, hvor hun blandt andet har været ansat ved byggevirksomhederne Icopal og NCC Industry.

25 år: Miljø er kommet på dagsordenen hos Dana Lim
Laboratoriechef Erik Andersen kunne 11. januar fejrer 25 års jubilæum hos Dana Lim, der er Nordens største producent af lim, spartel og fugemasse.

Siden sin ansættelse i 1994 har han være en vigtig del af udviklingen i Dana Lim.

- Der er sket enormt meget, og et emne som fx miljø, der altid har fyldt meget hos Dana Lim, er nu også blevet en vigtig del af dagsordenen i branchen generelt. Samtidig har den digitale udvikling betydet, at det i dag er langt nemmere at indhente den information, der er nødvendig for at kunne udvikle skræddersyede produkter, som matcher de behov, slutbrugerne har, siger han om den udvikling, han har oplevet i virksomheden. 

25 år: Stor udvikling på et kvart århundrede hos Bygma
Per Larsen kunne 4. januar fejre sit 25 års jubilæum i Bygma hos afdelingen i Års.

Per Larsen er lagerekspedient, og jobbet har ændret sig markant de seneste 25 år:

- Mange processer var manuelle dengang, så vi profilerede selv træet og sendte det til trykimprægnering. Når der kom varer hjem, f.eks. isolering kom det ofte i løs vægt, så vi stod selv og bundtede det og læssede det på lastbiler; det var på mange måder hårdt fysisk arbejde. Det kunne også være en udfordring at manøvrere rundt, da alle biler skulle ind og ud ad den samme indkørsel til hallen, fortæller han om dengang, han begyndte hos Bygma.

Som indkøber har Per Larsen nu fundet sig en kontorplads – og dermed er det også slut med det manuelle arbejde.

25 år: Fra herretøj til byggemarked
John Nielsen kunne 1. januar holde 25 års jubilæum i Bygma hos afdelingen i Kolding

Egentlig er John Nielsen uddannet i herretøj, men personlige relationer første ham til byggebranchen. For 25 år siden begyndte han derfor som byggemarkedschef i butikken i Kolding.

Sidenhen fik John Nielsen lyst til at skifte jobfunktion og endte i varemodtagelsen, hvor han stadig holder til.

Når John Nielsen ser tilbage på de 25 år der nu er gået, husker han specielt Bygma Koldings flytning fra havnen til større og bedre lokaler i den sydlige del af byen, som noget meget positivt.

- Der var en verden til forskel fra det vi kom fra, og det vi flyttede til. Vi fik bl.a. en del mere plads, nye faciliteter og nye it-systemer. Og det gjorde bestemt noget for min og kollegernes arbejdsglæde, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188