23948sdkhjf

Møbelfirma vælger Stockholm fra: - Köln-messen passer bedre til os

Den internationale møbelmesse IMM i Köln er i fuld gang, efter dørene blev slået op til den store messe 14. januar.

Mere end 1250 udstillere fra hele verden forventes at deltage i messen, der løber indtil 20. januar.

Blandt de danske udstillere er Casø Furniture, der i år særligt er med på messen for at præsentere sin nye satsning - Rimme by Casø, der er blevet til, efter virksomheden for nyligt købte rettighederne til at reproducere de gamle designs fra det ellers lukkede Rimmes Møbelfabrik.

Og allerede på dag to tager de besøgende godt imod de nye designs:

- Vi har haft god respons på vores nyheder og ikke mindst vores seneste satsning Rimme by Casø, fortæller medejer af Casø Furniture Lisa Hamann Jønsson, da Wood Supply er i kontakt med hende tirsdag formiddag.

Plads til de små
Casø Furniture deltager i år på Köln-messen for tredje gang. Tidligere har virksomheden ellers to gange deltaget i møbelmessen i Stockholm – men den er nu valgt fra til fordel for den tyske messe.

På Köln-messen føler Casø Furniture sig nemlig mere på hjemmebane:

- I Stockholm er det mere overgået til de store designbrands og interiør, og kunderne var ikke de rigtige for os. Der kan vi ikke rigtig blande os, forklarer Lisa Hamann Jønsson om virksomheden, der beskæftiger i alt syv medarbejdere.

- De store brands er naturligvis også her, men der er også rigtig mange kunder og udstillere, der ligger mere i vores mellemsegment, fortsætter hun.

Hun fremhæver, at det er vigtigt for Casø Furniture at deltage i messen, så også mange eksisterende inden- og udenlandske kunder kan se nyhederne fra Casø ”in real life”.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11