23948sdkhjf

Uno Form åbner butik i Tyskland

Den danske producent af køkkener i luksusklassen har netop indgået aftale med den første af flere kommende nye forhandlere i Europa.
Uno Forms første forhandler på det tyske marked har i over 15 år drevet køkkenvirksomheden KüchenCult i Berlin-forstaden Potsdam, og åbner således endnu et køkkenstudio i byen. Det nye Uno Form køkkenstudio kommer til at ligge i centrum af Potsdam, i den gamle bydel.

- Denne nye forhandler er et direkte resultat af vor deltagelse på den internationale køkkenmesse LivingKitchen i Køln i januar måned i år, hvor ejerne af KüchenCult var blot nogle af mange interessante, potentielle nye forhandlere, som besøgte vor stand. Mange af de besøgende på LivingKitchen søgte noget naturligt, eksklusivt og unikt, hvilket Uno Form i høj grad er eksponent for, siger business development manager hos Uno Form, Peter Bisgaard.

Han ser Potsdam som et meget interessant område for premium-produkter, da mange velhavere fra Berlin netop vælger at flytte til Potsdam, som er omgivet af såvel skov som vand.

Det nye Uno Form køkkenstudio forventes at åbne i løbet af juli måned i år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079