23948sdkhjf

Fondsbørsmeddelelse fra Consenta Holding

I en fondsbørsmeddelelse i går, 10. november 2004, berettes det, at arbejdet om at tilpasse koncernens omkostningsniveau, kapacitetsapparat og arbejdskapital foreløbig ikke har vist de ønskede resultater.
Selskabets bestyrelse har på sit møde i dag konstateret, at arbejdet med at tilpasse koncernens omkostningsniveau, kapacitetsapparat og arbejdskapital foreløbig ikke har vist de ønskede resultater.

I forståelse med selskabets bankforbindelser vil en række af koncernens forretninger nu blive søgt afhændet og videreført af nye ejere. Der er kontakt til forskellige interesserede parter med henblik herpå. Afhændelsernes omfang vil afhænge af de vilkår, som kan opnås i markedet.

Det kan ikke udelukkes, at det vil vise sig, at det samlede resultat indebærer, at selskabets egenkapital er tabt. Foreløbig er der truffet aftale med selskabets bankforbindelser om den nødvendige finansiering af virksomhedernes drift indtil 15. december 2005.

Bestyrelsen vil gennem fondsbørsmeddelelser orientere om forløbet, når der foreligger resultater af forhandlingerne om afhændelse af virksomhederne.

Eventuelle henvendelser vedrørende ovennævnte kan rettes til bestyrelsens formand Knud Koch-Jensen på telefon 75360589.

Slagelse, den 10. november 2004
Consenta Holding A/S
Knud Koch-Jensen

Kilde: Københavns Fondsbørs, 10. november 2004.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125