23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Wood Supply har igen samlet ugens rokader i træ- og møbelbranchens ledelse

Bjergmark A/S
Peder Christian Brejnholt er indtrådt som bestyrelsesformand hos Bjergmark A/S i stedet for Jens Fridolf. Ligeledes er Robin Morrison Brejnholt, Einar Holmberg og Jesper Høy indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lars Otto Hylleholt Bai, Carl Fridolf, og Anders Sten Nygaard Jørgensen (kilde: CVR).

Bjergmark A/S er en del af XL-Byg-kæden.

Bygma A/S
Carsten Bennike er indtrådt i bestyrelsen hos Bygma A/S og Bygma Gruppen A/S (kilde: CVR).

Bygma-koncernens primære aktiviteter ligger inden for salg og distribution af trælast-, bygnings- og byggemarkedsartikler.

D Line A/S
Søren Blangsted er indtrådt som administrerende direktør hos D Line A/S i stedet Hans Christian Petersen. Samtidig er Hans Christian Petersen blevet udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Morten Balsby, der forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

D Line A/S producerer hængsler og dørgreb.

Dane-Wood A/S
Peter Vammen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Poul Michael Bjørnskov (kilde: CVR).

Dane-Wood A/S producerer plankegulve.

DMS A/S
Søren Højriis Markussen er indtrådt i direktionen og bestyrelsen hos DMS A/S i stedet for Jan Pihl Laursen (kilde: CVR).

DMS A/S er leverandør af gulve til marinebranchen.

Fridolf A/S
Jens Jensen er indtrådt i direktionen hos Fridolf A/S og Fridolf Ejendomme ApS, i stedet for Jens Fridolf. Samtidig er Sten Nygaard Jørgensen udtrådt af direktionen hos Fridolf A/S. I bestyrelsen er Peter Hellerung Christiansen blevet formand i stedet for Carl Fridolf. Klaus Hadsbjerg og Jens Jensen er begge trådt ind i bestyrelsen i Fridolf A/S og hos Fridolf Ejendomme ApS i stedet for Lars Otto Hylleholt Bai og Jens Fridolf (kilde: CVR).

Fridolf A/S er et handelsfirma med tømmerhandel og byggecenter i Rønne og Nexø. Virksomheden er en del af Bygma-koncernen.

Gabriel A/S
Rikke Lyhne Jensen er indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen hos Gabriel A/S, Gabriel Ejendomme A/S og Xenzit A/S i stedet for Simon Sønderby Nielsen. Derudover er Rikke Lyhne Jensen indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen hos Gabriel Holding A/S (kilde: CVR).

Gabriel er leverandør af møbelstoffer.

Laufen Nordic A/S
Manuel Cortés Cascón er trådt ind i bestyrelsen i stedet for Gerardo Frontera Avellana hos Laufen Nordic A/S (kilde: CVR).

Laufen Nordic A/S er leverandør af badeværelsesinteriør.

Roslev Trælasthandel A/S
Birthe Straarup Hansen og Kirsten Straarup Møller er udtrådt af bestyrelsen hos Roslev Trælasthandel A/S (kilde: CVR)

Roslev Trælasthandel A/S er en del af XL-Byg-kæden.

Vestpall ApS
Claus Madsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Vestpall ApS i stedet for Jan Gunnar Lundgren. Samtidig er Eric Peter Ravn indtrådt bestyrelsen, mens Per Olof Lundgren er trådt ud (kilde CVR).

Vestpall ApS sælger trævarer.

Ugilt Savværk A/S
Kjeld Jepsen og Pernille Winther er udtrådt af bestyrelsen hos Ugilt Savværk A/S (kilde: CVR).

Ugilt Savværk A/S producerer spær og kviste.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078