23948sdkhjf

Dinesen Gulve vil fordoble væksten

På grund af stor efterspørgsel i Østdanmark og øgede eksportambitioner har Jels Savværk har forstærket staben i København.
Et stærkt hjemmemarked medvirkede til, at Jels Savværk a/s i det seneste regnskabsår øgede salget med ca. 20 pct. I år skal en øget indsats på eksportmarkederne give en omsætningsfremgang på det dobbelte, skriver ErhvervsBladet.

Den sønderjyske producent af plankegulve mærker især stor interesse på det private marked på Sjælland, og staben i afdelingen i København er forstærket for at følge både den østdanske efterspørgsel og eksporten til Skandinavien.

- Meget eksportarbejde vil alligevel komme til at foregå fra København, og da vi venter fortsat vækst i eksporten, er det mest praktisk at forstærke os der, siger adm. direktør Thomas Dinesen til ErhvervsBladet.

I de kommende år skal eksportandelen øges betragteligt fra de nuværende 25 pct., og et af markederne er London, hvor Dinesen-gulvene oftest afsættes gennem arkitekter og designere. For få måneder siden åbnede Dinesen gulve i samarbejde med Scandium design et showroom i det centrale London, fremgår det af dagens udgave af ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095