23948sdkhjf

Midform forlader Fyn efter millionunderskud

Røde tal på i alt 3,5 mio. kr. før skat i seneste regnskabsår hos Midform i Middelfart har fået virksomhedens indehaver Claus Hannson til at flytte den sidste del af virksomhedens produktion fra til Polen. Det skriver Fyns.dk.

Midform, der er leverandør af en række produkter til møbelbranchen, stopper dermed sin produktion på Fyn.

Otte ud af ti medarbejdere er opsagt, mens to har fået tilbudt job på koncernens fabrik Rufac i Rudkøbing på Langeland, hvor der produceres hæve-sænkeborde til primært det amerikanske marked.

Administration skal finde nyt hjem
Midforms 4200 kvadratmeter lokaler i Middelfart er udbudt til salg gennem EDC Erhverv for 14 millioner kroner.

I lokalerne var også virksomhedens administrative afdeling, der dog ikke flytter med til Polen. Afdelingen bliver i Danmark - men det er uvist hvor.

- Jer er født og opvokset i Kolding, hvor jeg stadig bor, jeg er glad for Trekantområdet og håber, at vi kan finde nogle egnede kontorfaciliteter i nærområdet. Men om det bliver i Kolding, Fredericia, Middelfart eller Vejle, kan jeg ikke sige endnu, siger Claus Hansson til Fyns.dk.

Underskuddet i Middelfart skal ses i lyset af en virksomhed, der ellers oplever gode vækstrater.

Koncernen omsætter for 100 mio. kr. årligt, og Rufac-fabrikken havde sidste år et overskud på 14,3 mio. kr. før skat. Efter fyringerne beskæftiger koncernen i alt 80 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078