23948sdkhjf

Millioner til fyrede SKI-direktører

Fyringerne af Søren Jakobsen og Niels Frederiksen som direktører har været en dyr fornøjelse for SKI, Staten og Kommunernes Indkøbsservice.
Ifølge nyhedsportalen CRN har de to tidligere SKI-direktører tilsammen modtaget knap 4 mio. kroner i fratrædelsesgodtgørelse, siden de blev afskediget i december som følge SKI’s opsigelse af en række rammeaftaler.

CRN henviser til SKI’s 2010-regnskab, der viser, at Søren Jakobsen fik et gyldent håndtryk på næsten 2,2 mio. kroner, mens Niels Frederiksen modtog 1,4 mio. kroner. Hertil kommer en bonus på tilsammen 0,35 mio. kroner.

Historien vækker ekstra opmærksomhed, fordi SKI i sidste uge meddelte, at man forventer et 2011-underskud på ca. 30 mio. kroner og samtidig planlægger at afskedige 13 medarbejdere.

Bestyrelsesformand Jørgen Clausen afviser dog over for CRN, at fyringerne er en konsekvens af fratrædelsesordningerne med de tidligere direktører:

- Det er to forskellige ting. Fratrædelser er noget, der er indgået aftaler om, og som vi ikke bare kan smide ud. I øvrigt er de tidligere direktørers kontraktforhold noget, der stammer fra før min tiltræden som bestyrelsesformand, siger Jørgen Clausen.
Læs mere om: SKI
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08