23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra Giben Scandinavia A/S

I en pressemeddelelse fortæller Giben Scandinavia A/S om den aftale virksomheden har indgået omkring forhandling af VIET bredbåndspudsere i Danmark.
Giben Scandinavia A/S har indgået aftale med PE Maskiner Ans ApS omkring forhandling af VIET bredbåndspudsere i Danmark.

Giben Scandinavia A/S har været forhandler af de kendte VIET bredbåndspudsere i mere end 15 år, og derigennem foranlediget til en markant udbredelse af dette produkt på det danske marked.

For at styrke markedspositionen for VIET pudsemaskinerne i Danmark har vi indgået et samarbejde med PE Maskiner i Ans. De helt klare mål for dette samarbejde er at opnå mere synlighed på markedet, komme tættere på kunderne, øge serviceniveauet og ikke mindst kunne tilbyde VIET produkterne til meget konkurrencedygtige priser.

VIET maskinerne har altid kunnet byde på en særdeles attraktiv pris/kvalitet ratio og det vil også være et af de vigtigste fokusområder fremover.

Giben Scandinavia A/S vil fremover stadigvæk kunne tilbyde og servicere VIET pudsemaskinerne direkte til nye og eksisterende kunder.

29. oktober 2004
Giben Scandinavia A/S
Mikkel Bjerregaard

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094