23948sdkhjf

Multiform vinder international designpris for andet år i træk

Multiform, der er kendt for sine håndlavede snedkerkøkkener, har vundet den internationale designpris, Archiproducts Design Award. Det fremgår af en pressemeddelelse. 

Prisen overrækkes i Milano 20. november – den samme by, som sidste år dannede rammer om en lignende overrækkelse til Multiform, der også i 2017 vandt den eftertragtede pris.

- Det er en stor hæder at vinde den internationale designpris to år i træk. Prisen betyder meget for os, fordi den markerer, at vi befinder os i en international klasse af eksklusive brands inden for køkkendesign, og det får mange nye kunder og arkitekter til at kigge interesseret vores vej, lyder det fra Henrik Witt, der er designchef hos Multiform.

- Prisen sidste år har givet os masser af henvendelser fra ind- og udland, og flere vil givet følge nu, fortsætter han. 

Henrik Witt står både bag sidste års design og dette års prisvinder, der er fra serien Form 45.

Årets køkken er produceret i sortoxideret stål, der vinder prisen foran nogle af verdens mest kendte brands for internationale luksuskøkkener.

Designet i naturlig forlængelse
Henrik Witt har hentet inspiration fra sine egne succeser til dette års design.

- Køkkenet i sortoxideret stål har jeg designet i naturlig fortsættelse af den fine og blanke messingoverflade, som gav os førstepladsen sidste år. Det særlige ved det sortoxiderede stålkøkken i Form 45-serien er, at det er mere råt i udtrykket og designet, så køkkenøen kommer til at stå som en monolit – et arkitektonisk designelement skåret ud af et stykke sortoxideret stål, siger prisvinderen.

Multiform oplever stigende interesse for køkkener i særlige materialer - eksempelvis som årets vinder i sortoxideret stål.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094