23948sdkhjf

Sådan vil Bolia øge omsætningen med 1 milliard

Lars Larsens boligkæde Bolia indgik sidste år et samarbejde med USA-baserede Steelcase, verdens største producent af kontormøbler.

Det samarbejde forventes at øge salget i virksomheden med 1 mia. kr.

Det siger administrerende direktør Lars Lyse Hansen til Børsen.

- Vi er på vej mod vores første milliard i vores nuværende forretning. Og jeg tror på, at der ligger en milliard mere og venter på os i samarbejdet med Steelcase. Det er et tigerspring for os, og på relativt kort tid kan vi fordoble vores omsætning, siger direktøren i Bolia, der i dag omsætter for 800 mio. kr.

Med samarbejdet bliver Bolias produkter solgt gennem Steelcases store netværk af forhandlere. Det kommer til at koste Bolia et større tocifret millionbeløb af leve op til de krav, skriver Børsen.

Alligevel tror Lars Lyse Hansen på, at det er en god investering.

- Der sker store forandringer lige nu. Tidligere var det sådan, at der bare skulle være en arbejdsstation med et skrivebord, en stol og en lampe. Men nu må der gerne være et miljø, der er mere hjemligt med sofaer og mere stemning, siger han til Børsen.

I november 2017 indledte Bolia samarbejdet med Steelcase. Det samarbejde udvides nu yderligere, så Bolias produkter fremover også sælges i Nordamerika og Asien. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.547