23948sdkhjf

År efter år: Tysk systemleverandør vokser i Skandinavien

I mere end tyve år har den tyske virksomhed Geze, der leverer systemløsninger til vinduer og døre, haft aktiviteter i Norden.

Og selvom virksomheden arbejder på markeder i mere end 30 lande, er det særligt de virksomheden skandinaviske datterselskab, Geze Scandinavia, der har vist gode resultater.

Det fortæller administrerende direktør i geze, Brigitte Vöster-Alber, i en pressemeddelelse:

- Det har været igennem en fantastisk spændende udvikling på 20 år og er et af de hurtigst voksende datterselskaber i koncernen med et stigende antal medarbejdere og øget omsætning stort set hvert år, siger hun. 

- Det er en bemærkelsesværdig præstation i et meget krævende marked, hvor arkitektur og sikkerhedsregler sætter standarden for byggeindustrien i resten af verden. 

Skandinavien i front
Ifølge den administrerende direktør i det skandinaviske datterselskab, danske Morten Nielsen, har skandinaviske byggeprojekter særligt fokus på barrierefri bygninger, som gør det let tilgængeligt for børn, ældre og personer med handicap.

Derudover efterspørger det nordiske marked også bæredygtighed og indbygget intelligens i løsningerne, så døre og vinduer styres automatisk for at skabe naturlig ventilation og regulere såvel CO2-niveau som energiforbrug, samt ved brand og røgudslip.

Det er med til at øge Gezes markedsposition:

- Bygherrer i Skandinavien stiller ofte højere krav til tilgængelighed, bæredygtighed og intelligent automatik end de minimumskrav, som de europæiske standarder foreskriver. Blandt andet er dørene i nordiske byggerier ofte automatiserede i en grad, man ikke ser andre steder, siger Morten Nielsen

Geze Scandinavia omfatter Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, samt Baltikum og har i alt 75 medarbejdere.

Globalt beskæftiger Geze cirka 3000 ansatte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094