23948sdkhjf

Flere butikker skal vende minus til plus i Lars Larsen-kæde

Den danske sengekæde SengeSpecialisten arbejder hårdt for at vende et dunrende underskud til et plus.

Nu gør virskomheden et forsøg ved at etablere flere butikker i Danmark. Det fortæller adm. direktør Martin Amstrup Bang til finans.dk:

- Vi skal stadig investere i at udbrede kæden yderligere – i første omgang rundt om i Danmark. Jeg forventer, at vi åbner fem ekstra butikker i det nye år - og kan vel med tiden komme op på måske 35-40 butikker her i landet.

- Derfor er det afgørende med øget indtjening, så vi kan holde fart i de nødvendige investeringer samtidig med, at vi leverer et overskud, siger han om kæden, der allerede har 23 butikker i Danmark.

Røde tal
Det er fire år siden, Lars Larsen overtog SengeSpecialisten, og ligesom Lars Larsens IDdesign har også Sengespecialisten de seneste år kæmpet med millionunderskud.

Igen i år kommer virksomheden ud med røde tal på bundlinjen, men ifølge Martin Amstrup Bang er omsætningen steget med 44 procent i 2017/18.

- SengeSpecialisten skal klart give overskud, men vi er tilfredse med resultatet trods der stadig er et lille underskud, siger direktøren og udtrykker et mål om at skabe overskud i 2018/19.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095