23948sdkhjf

Tallene afslører: Møbelmessen var endnu engang en succes

Der var travlt på messestandene til Møbelmessen Skandinavien 7.-9. november.

Selvom de 56 stande i år var lidt færre end normalt, ændrede det ikke på forhandlernes lyst til at gå på jagt efter deres nye samarbejdspartnere blandt møbelproducenterne.

I år var der ni procent flere forhandlere end sidste år. Samtidig var der 27 procent flere "andre besøgende fra branchen", der dækker over en gruppe af potentielle forhandlere og leverandører til møbelproducenterne.

- Det er skønt, at der er dukket flere op i år. Vi er enige med os selv om, at det var en god ide at flytte messen fra Vejle til nye lokaler i Fredericia, siger arrangør Esben Veng-Christensen til Wood Supply.

Han tror, at de nye omgivelser i sig selv har gjort messen mere interessant, eftersom besøgstallet også steg sidste år, da messen for første gang blev afholdt i Fredericia.

Flere af de virksomheder, der var inviteret til at deltage i det aflyste nye initiativ Furniture Live, dukkede også op til messen. Det har også øget antallet af besøgende.

Seminarer til forhandlere
Ikke kun Esben Veng-Christensen oplevede messen som nogle travle men gode dage.

Det samme gjorde Carsten Mortensen, direktør i virksomhederne Stouby Furniture og Raun:

- Særligt onsdag og torsdag var nogle rigtig travle dage, hvor vi fik en del flere kontrakter i hus end sidste år, siger direktøren og nævner desuden oplevelsen af en messe, der blev afviklet rigtig godt.

Samme positive opfattelse af afviklingen har man hos Dan Form, der i år deltog for første gang:

- Forplejningen og servicen på messen er uden sidestykke den bedste, jeg har oplevet i de 25 år, jeg har besøgt messer rundt om i verden, både som indkøber og som udstiller, skriver salgsdirektør Max Jørgensen i en mail til Wood Supply.

Han fortsætter:

- Det er et arrangement, som jeg bestemt mener og føler, at mange andre danske møbelvirksomheder burde støtte op omkring, som vi nu har valgt at gøre, selvom vores voksende omsætning mest skyldes vækst på det globale marked.

Næste år afholdes Møbelmessen Skandinavien 6. til 8. november - igen i Fredericia. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078