23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra Flemming Thrane Maskiner

I en pressemeddelelse beretter Flemming Thrane Maskiner om, at virksomheden netop blevet importør af LUREM maskiner i Danmark.
Fabrikken LUREM ligger i Frankrig og har produceret maskiner til træbearbejdning i mere end 50 år og exporterer til en lang række lande verden over. LUREM er desuden også et kendt fabrikat i Danmark.

Maskinprogrammet henvender sig primært til håndværkere, og mindre trævirksomheder, som enten ønsker en god solo maskine, eller en kombineret maskine med alle 5 funktioner, som er let omstillelig fra en funktion til en anden.

Maskinerne kan idag leveres med f.eks. elektronisk hastigheder, kipbar fræsespindel, stort alu-rullebord for rundsav, forridser o.s.v. fuldstændig som de større maskiner.

Vi har i de seneste år erfaret at mange mindre snedkerier og håndværkere, specielt der hvor der måske kun er 1-2 mand på værkstedet, har udskiftet deres eksisterende ofte gamle maskiner, til én stor 5-kombineret maskine, det er en billigere løsning og en nemmere installation.

Vi har dog også leveret kombinerede maskiner til større fabrikker, som f.eks. i deres udviklingsafdeling, ønsker en maskine der kan det hele.

Se mere fra LUREM på vores hjemmeside http://www.ft-maskiner.dk eller direkte på fabrikkens hjemmeside: http://www.lurem.com

Vi står altid til tjeneste med flere oplysninger samt naturligvis service af alle LUREM maskiner.

15. oktober 2004.
FLEMMING THRANE MASKINER A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062