23948sdkhjf

Nyt butikskoncept får betydning for Ikea i Esbjerg

Ikea meddelte for kort tid siden, at selskabets planer om at etablere et varehus i Esbjerg var sat på pause.

Årsagen var frygten for flugt fra de fysiske butikker. Men en anden væsentlig faktor har også været Ikeas nye koncept Planning Stores.

Det skriver JydskeVestkysten

Ikea åbnede for nyligt en mindre butik i det centrale London efter det nye koncept Planning Stores, som er en butik målrettet kunder i storbyer, der ikke lige har mulighed for at lægge vejen forbi koncernens store varehuse.

De nye butikker giver kunderne mulighed for at shoppe udvalgte produkter, diskutere indretnings-muligheder og efterfølgende få varerne leveret.

Butikken i London fungerer som en test af konceptet, som Ikea i første omgang planlægger at udbrede til New York, Shanghai og Riyadh. Det fremgår af en nyhed hos BBC.

Hvorvidt konceptet kommer til Esbjerg i stedet for det store varehus vides endnu ikke, men erfaringerne med det nye butikskoncept vil sammenlagt med de andre forhold få indflydelse på hvad, der skal ske i Esbjerg.

-Hos Ikea har vi ambitiøse planer for fremtiden, og som en del af disse planer diskuteres det i øjeblikket i Ikea, hvordan vi i fremtiden skal møde vores kunder i en verden, der bliver stadig mere digital. Disse planer har indflydelse på, hvordan Ikea bygger nye varehuse og dermed har det også indflydelse på Ikea Danmarks planer for vores kommende varehus i Esbjerg. Indtil Ikea har denne afklaring på plads, er byggeriet af varehuset i Esbjerg sat på pause, oplyser Ikea Danmarks kommunikationsafdeling i en skriftlig kommentar til JydskeVestkysten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093