23948sdkhjf

Storaktionær køber sig til kontrol – afnotering på vej

Egetæppers storaktionær Mads Eg Damgaards Familiefond sigter mod det fulde ejerskab af Egetæpper, som fonden vil afnotere fra børsen. 

Fonden har via datterselskaber netop købt sig til aktiemajoriteten i Herning-firmaet. Det oplyser Egetæpper onsdag i en meddelelse til børsen. 

Det er Small Cap Danmark, som har solgt samtlige af sine aktier i Egetæpper, svarende til 19 pct. af den samlede aktiekapital og cirka 8,9 pct. af de samlede stemmerettigheder i selskabet. 

Mads Eg Damgaards Familiefond ejer nu indirekte 57,6 pct. af aktiekapitalen og 80,2 pct. af stemmerettighederne i Egetæpper. Tidligere ejede Mads Eg Damgaards Familiefond aktier svarende til 38,6 pct. af Egetæppers samlede aktiekapital og 71,3 pct. af de samlede stemmerettigheder i selskabet. 

Afnotering og fuldt ejerskab
I forlængelse af aktiekøbet vil Mads Eg Damgaards Familiefond afnotere Egetæpper fra børsen. 

Inden iværksættelsen af afnoteringsprocessen vil fonden dog købe de resterende aktier. Det skal ske via det nyetablerede ”Selskabet af 5. november”, som forberede til frivilligt købstilbud til aktionærerne, der sidder med 13,2 pct. B-aktier i Egetæpper.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094