23948sdkhjf

321.320 besøgende fejrede 50-året for Milano-messen

Da årets udgave af Salone Internazionale del Mobile sluttede søndag, havde i alt 321.320 besøgende taget del i festlighederne.
Arrangørerne bag Salone Internazionale del Mobile fejrede i den forgangne uge 50-året for den store internationale møbelmesse, der blev afholdt for første gang i 1961 med 12.100 besøgende.

Siden har messen gennemgået en stor udvikling, og årets udgave af Milano-messen blev med sine i alt 321.320 gæster den næstmest besøgte nogensinde:

- Vi er meget tilfredse med afviklingen af denne 50. udgave af Saloni. Resultatet er belønningen for 50 års engagement. Men vi har absolut ingen intentioner om at hvile på laurbærrene nu, siger Cosmit-president Carlo Guglielmi, der især fremhæver den kvalitetsmæssige udvikling af messen som de kommende års helt store udfordring.

Forankret i byen
Af de besøgende kom 177.964 fra udlandet, hvilket er det højeste antal siden 2008 og det næsthøjeste i historien. Også mediebevågenheden var i top med i alt 5.313 deltagende journalister – knap 200 flere end sidste år.

Om søndagen, på messens sidste dag, var der åbent for offentligheden, og det tilbud benyttede knap 33.000 sig af. Dette, sammenholdt med en række velbesøgte lokale, kulturelle events og udstillinger, er med til at styrke Milano-messens lokale forankring, fremhæver Carlo Guglielmi:

- Båndene mellem selve messen, der overvejende er forretningsorienteret, og de kulturelle arrangementer i byen er blevet stærkere med årene. Vores mål er at fortsætte i den retning og konsolidere vores tilstedeværelse i byen, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078