23948sdkhjf

Annoncering betaler sig

Flere af Wood Supply’s medlemsvirksomheder har i de sidste par måneder gjort udstrakt brug af annonceringsmuligheder på www.wood-supply.dk. Vi bringer derfor et udsnit af erfaringerne.
Annonceringsmulighederne på Wood Supply er mange. Portalen giver dels mulighed for at indrykke annoncer på netværkets markedsplads, dels annoncering i nyhedsbrevet og dels annoncering på selve portalen – eller en kombination af disse.

TopLak Industrilakering A/S med adm. direktør Morten Agger i spidsen har som medlemsvirksomhed gjort brug af muligheden for at indrykke annoncer på Wood Supplys markedsplads.

Morten Agger satte kort før TIMI-messen en sprøjteautomat til salg:

TopLak Industrilakering's annonce fra markedspladsen- Det er første gang, jeg har brugt Wood Supply’s markedsplads, og jeg er overrasket over, at jeg fik solgt sprøjteautomaten efter 1½ dag. Hvis behovet for, at jeg skal sætte noget til salg opstår igen, så vil jeg ganske givet benytte mig af Wood Supply’s markedsplads, siger Morten Agger.

Netek IR System A/S har gjort sig gode erfaringer med annoncering i Wood Supply’s daglige branchenyheder. Her har Netek’s direktør Knud Rasmussen benyttet sig af topannoncer for at få sit budskab ud til samtlige modtagere af Wood Supply’s nyhedsbrev.

Netek's topannonce fra Wood Supply's nyhedsbrev- Annoncerne har været meget opmærksomhedsskabende for os, forstået på den måde, at antal besøgende på vores egen hjemmeside er mere end fordoblet, når vi har haft annoncerne bragt i Wood Supply’s nyhedsbrev. Denne effekt har oversteget vores umiddelbare forventning, udtaler Knud Rasmussen.

Også Kvik Production A/S med Kaj Birkelund Sørensen i spidsen har benyttet sig af såvel topannoncer og bundannoncer i nyhedsbrevet, ligesom der er gjort brug af annoncer på markedspladsen.

Kvik Production's annonce fra Wood Supply's nyhedsbrev- Jeg har haft mange henvendelse på mine annoncer, og jeg har dermed fået en del emner, som jeg pt. arbejder videre med. Jeg er positivt overrasket over alle de kontakter, jeg har fået, og jeg vil helt sikkert gøre brug af Wood Supply’s markedsplads og nyhedsbrev igen. Det er rart at have fået et sted, hvor annoncerne rammer fagfolk, i stedet for at skulle indrykke en annoncen i eksempelvis Jyllands-Posten, siger Kaj Birkelund Sørensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063