23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra JUNGET A/S

Som tidligere fortalt på Wood Supply, var JUNGET A/S ikke repræsenteret på dette års TIMI-messe. I stedet har JUNGET A/S valgt at lave en anden type arrangement, som kaldes Oktoberfest.
Oktoberfesten finder sted i dagene 27.-30. oktober i Jungets afdeling i Århus, hvor man vil fremvise hele det store produktprogram til alle områder inden for træ- og alu-bearbejdning. Her vil kunderne få god mulighed for at afprøve produkterne og få gode råd om produktionsoptimering.

Maskiner til ethvert behov.
Der vil bl.a. være mulighed for at se et Biesse Rover CNC-bearbejdningscenter tilsluttet en Bosso robot til ilægning, bearbejdning og stabling af emner. Man kan også få en demonstration af den nye revolutionerende kehlemaskine Weinig Powermat 500 med værktøjsoptag, der sikrer en utrolig kort omstillingstid. Der vil desuden være demonstration af et komplet anlæg til træ-/alu-vinduesproduktion. Herudover vil der være mulighed for at se alt til pladeopskæring, kantlimning og meget mere fra alle Jungets leverandører så som Biesse, Weinig, CML, Casadei, Tekna, Altendorf, Striebig etc.

Værktøjsnyheder
På Oktoberfesten er der også mulighed for at se det nyeste værktøj fra bl.a. producenten Leitz. Her kan man se de nye diamant DT kompakt zerspanere, som især er velegnet til spånplader med dårligt mellemlag. Herudover kan man naturligvis se hele JUNGET A/S’ stærke værktøjsprogram fra bl.a. Leitz og Preziss.

[/b]Auktioner, særtilbud og øltelt[/b]
Under Oktoberfesten vil der desuden være auktioner og særtilbud på maskiner, værktøj og tilbehør, og så vil der naturligvis være mulighed for at få en skummende fadøl i det bayerske øltelt.

4 festlige dage
Der er således lagt op til 4 festlige dage, hvor der er mulighed for at opleve den nyeste teknologi, gøre en god handel og hygge sig i selskab med Jungets medarbejdere og andre kolleger fra branchen.

En helt ny type arrangement
Oktoberfesten er en helt ny type arrangement, som ikke er set før i branchen. Det er et resultat af en lang række kunders opfordring til forandring. Hos JUNGET A/S forventer man således en stor tilslutning.


Kom til Oktoberfest hos:
JUNGET A/S, Viborgvej 202, 8210 Århus V

Den 27.-30. oktober 2004

Onsdag-fredag kl. 13-18. Lørdag kl. 9-14

Ønsker du at deltage i Oktoberfesten hos JUNGET A/S, kan du tilmelde dig på
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084