23948sdkhjf

Svend overvældet af reaktioner på Saudi Arabien-exit

Det vakte stor opmærksomhed, da direktøren i møbelfirmaet Top-Line Svend Ø. Pedersen 25. oktober meldte ud, at han ville stoppe al handel med Saudi Arabien efter drabet på en journalist fra landets eget konsulat.

Han fik taleret i mange medier, blandt andet her i Wood Supply, men også i Dagbladet Børsen, der skrev en leder på baggrund af Svend Ø. Pedersens udtalelser.

Og al responsen fra danskerne rundt i landet har været positiv, oplyser Svend Ø. Pedersen til Jysk Fynske Medier. 

Også på Wood Supply har Svend Ø. Pedersen kun fået gode ord med på vejen fra læserne i branchen i kommentarfeltet under artiklen:

”Godt gået Svend! Dejligt at nogen har "røv i bukserne" og forberedt på at tage evt. konsekvenser uden at hyle.!”, lyder det fra Jens Fredsholt, Arling Int. Møbeltransport ApS.

Andre skriver ”Respekt” og ”Thumps up” til direktøren fra Møldrup.

Selvom sagen har fået stor opmærksomhed understreger den harme direktør dog, at der ikke var tale om et mediestunt. Det siger han til Fyens.dk

- Det eneste, jeg vil med det her, er at kunne se mig selv i øjnene i spejlet om morgen. Men det varmer mig da om hjertet, at så mange danskere på tværs af landet også kan se, at det, der er foregået, er helt galt. For mig blev det bare dråben, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109