23948sdkhjf

Ny bestyrelsesformand i DSH Wood

Jan Erlund har efter eget ønske valgt at fratræde som bestyrelsesformand. Afløseren har en lang karriere i ØK bag sig.
Den 11. april havde DSH Wood indkaldt til sin årlige generalforsamling, hvor et formandsskifte var blandt de fremtrædende punkter på dagsordenen.

Den hidtidige formand, Jan Erlund, havde således besluttet at forlade posten, som i stedet er overtaget af Erik Bøgh Christensen.

Den nyudnævnte formand har en næsten 30 år lang karriere i ØK bag sig, hvoraf han i 20 år var udstationeret i Hong Kong.

- Erik Bøgh Christensen lange ledelsesmæssige erfaring og store kendskab til Kina og Fjernøsten har stor betydning for DSH Wood, oplyser virksomheden via sin hjemmeside.

Udover Erik Bøgh Christensen består DSH Woods bestyrelse af Jan Søndergaard, Esben Møller Madsen og Toke Foss.

Om DSH Wood
Virksomheden blev stiftet under navnet Danske Skoves Handelskontor i 1960’erne som en afdeling i Dansk Skovforening.

Formålet var dengang at finde nye eksportmarkeder for træ fra danske skove, men siden er forretningen udvidet og omfatter nu alle gængse råtræprodukter inden for løv- og nåletræ. Hovedfokus er fortsat dansk træ, men der handles også med varer fra andre lande.

I år 2000 valgte Dansk Skovforening at udskille DSH Wood til et selvstændigt selskab med navnet Danske Skoves Handelskontor A/S. Selskabet ejes 100 % af Dansk Skovforening og har kontorer i Tyskland, Indien og Kina.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.428