23948sdkhjf

ABC-Reoler går i minus

Producenten af den kendte, klassiske stigereol, ABC-reoler A/S, går i minus efter flere års tilbagegang.
Det er lykkedes ikke ABC-Reoler A/S at vende adskillige års tilbagegang. Virksomheden i Aulum er således landet på en rød bundlinie.

Underskuddet før skat er i det seneste regnskab på godt 1,3 mio. kr. mod et beskedent overskud i fjor på godt 900.000 kr. Samtidig er også omsætningen faldet drastisk. Udtrykt i bruttofortjenesten er faldet på tre mio. kr. fra 7,5 mio. kr. i forrige regnskabsår til 4,5 mio. kr. i det netop offentliggjorte årsregnskab, fremgår det af ErhvervsBladet.

Virksomheden har ellers forsøgt at imødegå det vigende salg med en række nye produktlanceringer. I fjor knyttede de optimistiske fremtidsforventninger sig til lanceringen af et helt nyt reolsystem, ABC Quadrant, som er et kubesystem med lukkede sider og med en bagbeklædning, der gør, at reolen er lige så præsentabel bagfra som forfra, skriver ErhvervsBladet.

Internt har virksomheden arbejdet meget med automatiseringer og rationaliseringer, hvilket har medvirket til en reduktion i medarbejderstaben. Medarbejderstaben er i dag nede på 41.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078