23948sdkhjf

Dansani klar til at opruste

Producenten af badeværelsesudstyr har vind i sejlene og står netop nu foran op mod 20 nyansættelser.
Efter et godt 2009 formåede Dansani at sprænge alle rammer i det forgangne regnskabsår.

Omsætningen steg fra 278 til 329 mio. kroner, mens indtjeningen voksede fra 19 til 33 mio. kroner før skat.

Adm. direktør Carsten Friis fremhæver Dansanis styrke på renoveringsmarkedet og gunstige valutakurser som årsager til fremgangen, og herudover retter han en stor tak til sine ansatte:

- Vores medarbejdere har arbejdet ihærdigt for det her. Vi lagde i 2008 en strategi og aftalte vores mål for de kommende år. Strategien er fulgt til punkt og prikke, og vi har nået alle vores mål. Det har krævet både knofedt, fleksibilitet og kreativitet af alle medarbejdere, som har udvist en gejst og leveret en indsats, der bærer det hele igennem, siger direktøren.

Skal holde tempoet internt
Den flotte vækst er fulgt op i årets første tre måneder, og det skaber behov for flere hænder. Carsten Friis og Dansani planlægger således at udvide medarbejderstaben i løbet af en overskuelig fremtid:

- Vores største udfordring lige nu er at sikre, at vi holder tempoet internt, selv om vi vokser betragteligt. Derfor bruger vi en del ressourcer på at få styrket vores infrastruktur, for eksempel i form af nyt it-system med tilhørende website, der i højere grad kan hjælpe os med at servicere vores forhandlere. Herudover forventer vi at øge antallet af medarbejdere med omkring 20, lige som vi også skal have løst de pladsproblemer, vi oplever i øjeblikket, siger direktøren, der i kølvandet på 2010-regnskabet har valgt at belønne samtlige af de over 200 medarbejder med en bonus på 15.000 kroner hver:

- Vores medarbejdere var også med os og accepterede det, da vi for nogle år tilbage måtte holde lidt igen, mens andre brancher nød godt af højkonjunkturen. Nu er det så vores medarbejderes tur til at få del i fremgangen, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.844