23948sdkhjf

Storordre: Danske vinduer i norsk prestigeprojekt

Det bliver med stor dansk deltagelse, når havnefronten i Oslo i 2019 får et nyt byggeri, Bispevika B6A, der skiller sig ud fra mængden. 

Byggeriet er nemlig tegnet af det danske arkitektfirma Vandkunsten, mens Krone Vinduer har vundet ordren på døre, vinduer og karnapper på byggeriet, der strækker sig over et areal på 35.000 kvadratmeter.

Den samlede ordre for den nordjyske virksomhed lyder på et tocifret millionbeløb.

- Bispevika B6A er et spændende projekt, hvor vi rigtig får vist vores kompetencer inden for træ- og aluminiumsvinduer, store facadepartier i egetræ og glaskarnapper med sammenlimede glas, siger projektdirektør Christian Olesen om ordren.

Fokus på specialløsninger
Det er ikke første gang, Krone Vinduer hiver en stor ordre hjem fra den norske hovedstad med sine specialløsninger til projektbyggerier.

I 2013 etablerede virksomheden et salgskontor i byen og kunne kort efter glæde sig over en underskrevet kontrakt på storbyggeriet Silurveien, der skulle bruge 485 vinduer.

Til det nye projekt på havnefronten består størstedelen af vinduerne af indadgående træ/alu-vinduer med den gående del i egetræ. Udvendigt beklædes vinduerne med rå aluminium på de faste partier.

Foruden vinduer leveres også karnapper, der giver udsigt ud over Oslofjorden. De specielle glaskarnapper med sammenlimede hjørner består indvendigt at hvidmalet fyrretræ.

Vinduerne produceres som altid i Krone Vinduers fabrikker i Vrå og Åbybro, der beskæftiger 150 medarbejdere. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094