23948sdkhjf

Paustian overtager kendt bolighus

Fra 1. december huser det hvide palæ ikke længere Illums Bolighus.
Fremover danner det huset fra 1816 i hjertet af Aarhus nemlig rammerne om en ny forretning – Paustian, der indtil nu har haft til huse på Østbanegaarden ved havnen i den jyske hovedby.

Ejeren af forretningen forbliver dog den samme:

- Vi opsagde i foråret vores franchiseaftale med Illums Bolighus, fordi vi kan mærke, at vores publikum her i centrum af Aarhus efterspørger design, som ligger ud over det vanlige sortiment og de muligheder, der findes i Illums Bolighus-regi, siger butikkens administrerende direktør Susie Kristensen i en pressemeddelelse.

Den nye forretning får derfor også varer med ”en international kant” of bæredygtighed bliver indtænkt i sortimentet.

Skiftet skyldes forkert sortiment
Allerede i marts i år opsagde Susie Kristensen aftalen med Illums Bolighus, fordi sortimentet ikke passede til kunderne i Aarhus.

- Jeg holder meget af Illums Bolighus, men vi ønsker at kunne tilbyde mere kant og flere internationale nyheder her i Aarhus, siger ejeren om skiftet, der betyder, at 75 procent af den klassiske kollektion med mærker som Royal Copenhagen og Fritz Hansen bevares, mens 25 procent bliver ny kollektion med blandt andre Warm Nordic Vitra og Paustians egen kollektion.

For Paustian betyder det, at virksomhedens traditionelle møbel- og designsortiment udvides med fashion, tasker, sko, og mange flere gaveartikler.

Samtidig betyder det også en mere central placering i Aarhus:

- Nu kan vi brede os mere ud, give mere inspiration og tænde den spontane shoppelyst hos de besøgende, siger Frantz Longhi om det nye samarbejde, der udover Paustian også ejer desginvirksomheden Warm Nordic.

Transformationen fra Illums Bolighus til Paustian gennemføres endeligt 1. marts 2019, men fra 1. december pilles Illums Bolighus skilt af facaden, og Paustian sættes op.

Paustians salg på kontraktmarkedet til erhvervsvirksomheder fortsætter uændret på Østbanegaarden.

Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079