23948sdkhjf

Junckers solgt til nye ejere

Det var egentlig ikke planen, at gulvproducenten Junckers skulle sælges.

Alligevel er store dele af virksomheden nu opkøbt af investeringsselskabet Jysk Fynsk Kapital (JFK), oplyser virksomhederne i en pressemeddelelse.

- Vi var egentlig ikke i en salgsproces, men har siden før sommerferien haft dialog med JFK. Drøftelserne har ligeså meget gået på, hvordan vi kan udvikle Junckers yderligere, som på det egentlige salg af aktieposten, siger Junckers direktør Carsten Chabert som forklaring på, hvorfor Junckers nu alligevel overgår til nye ejere.

Samarbejdet hen over sommeren har nemlig betydet, at parterne har lært hinanden bedre at kende, og det har ført til det egentlige salg.

Salget indebærer, at JFK har købt aktiemajoriteten, mens ledelsen og nuværende ejere fortsætter og beholder en væsentlig del af aktieposten.

Sorte tal på bundlinjen
Det er ikke fordi, Junckers har kæmpet med resultaterne, at store dele af virksomheden nu sælges til JFK.

Sidste år præsenterede Junckers et overskud på 21,6 millioner kroner før skat, mens overskuddet i 2016 var på 26 millioner kroner.

Hos JFK mener man da også, at Junckers er en attraktiv virksomhed:

- Junckers er en virksomhed med et stærkt brand og nogle virkelig gode produkter. Ledelsen har gennem en fokuseret strategi formået at skabe en sund virksomhed med en god indtjening, hvilket danner et stærkt fundament for fortsat vækst og videre udvikling, siger Per Kristensen, direktør i JFK, der i forvejen ejer flere virksomheder inden for byggematerialer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111