23948sdkhjf

WO Interior: - Vi er pavestolte

En knap 50 meter lang sofa, der snor sig som en slange, er en sand udfordring for selv den mest erfarne snedker.

Men en 25 meter lang reol i syv meters højde er om muligt endnu mere kompliceret.

Alligevel er det lykkedes for inventarproducenten WO Interior, der står bag størstedelen af interiøret i et nyrenoveret læringsmiljø i Det Kongelige Bibliotek i Aarhus, heriblandt den orange sofa og den gigantiske reol.

- Det har været et kanon-spændende projekt. Men det har også været en udfordring, siger Niels Flemming Troelsen, ejer af WO Interior.

Han har selv været en aktiv del af projektet på det Det Kongelige Bibliotek, og det ihærdige arbejde er blevet belønnet. For nyligt blev miljøet nemlig kåret til årets skolebyggeri 2018.

- Vi er pavestolte af at have været med, siger Niels Flemming Troelsen.

Mindre bump på vejen
WO Interior har gennem de seneste fire år været med i den omfattende renoveringsproces, der har foregået i biblioteket.

I starten bestod arbejdet i at skifte lister, men siden da har virksomheden vundet størstedelen af udbudsrunderne på indretningsopgaverne i det nye bibliotek. Det gælder blandt andet sofa og reol, der er de mest bemærkelsesværdige møbler i læringsmiljøet.

Arbejdet har dog ikke været uden forhindringer undervejs:

- Der er dukket en del småting op undervejs. Vi har mødt udfordringer, men ikke flere end forventet, siger Niels Flemming Troelsen, der særligt fremhæver den store reol som en udfordring.

Væggen viste sig hurtigt ikke at være helt jævn, og det gav særlige krav til arbejdet med en så stor reol, der skulle holde balancen. Nogle steder har man derfor “snydt” lidt og tilføjet en ekstra centimeter reol hist og her for at få overfladen jævn.

WO Interior har ikke blot taget højde for ujævne vægge. Mange studerende fra Aarhus Universitet bruger lokalerne som læsesal, og meget af arbejdet har derfor foregået i ferier – blandt andet julen.

Et særligt projekt
Trods udfordringerne undervejs i projektet har indretningen af biblioteket været en opgave ud over det sædvanlige for WO interior.

- Vi oplever, at vores medarbejdere tager deres familier med til Aarhus for at vise det frem, de har været med til at lave. Det plejer de ikke. Det her er et projekt, der vil blive siddende i os i meget lang tid, siger Niels Flemming Troelsen.

Foruden de mest bemærkelsesværdige møbler i det nye miljø har WO Interior også bidraget med øvrige sofagrupper og hæve-sænke borde.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157