23948sdkhjf

Initiativpris går til midtfynsk møbelfabrik

Den lille virksomhed Four Design har modtaget Dansk Industri Fyns initiativpris for den positive udviklingen, som virksomheden har taget de senere år. 

Det skete tirsdag 9. oktober, oplyser Dansk Industri en pressemeddelelse.

Virksomheden er vokset fra at være en lokal fynsk karetmager til i dag at være en international møbelsucces. Four Design har de seneste år ekspanderet kraftigt, og virksomhedens møbelkoncepter findes nu så vidt forskellige steder som Syddansk Universitet, Mons International Congress Center i Belgien og Oregon State University i USA og Lenovo/IBM i Shanghai.

- Man kan faktisk sige, at Four Design er en ganske atypisk fynsk virksomhed. I Four Design har ledelsen og medarbejderne forstået på en og samme tid at bringe tre vigtige områder i spil, og derfor fortjener de prisen, siger Poul Strandmark, formand for Dansk Industri Fyn.

De tre områder drejer sig ifølge Poul Strandmark om talent for design og udvikling af møbler, en særlig faglig dybde og dygtige fagfolk samt modet til internationalt udsyn.

Innovation er årsagen
Det er ikke kun hos Dansk Industri, at tildelingen af prisen vækker begejstring. Det gør den også hos Four Designs administrerende direktør, Anders Juhl Tomsen:

- Vi stolte over at modtage Initiativprisen som en erkendelse af den positive udvikling vi har oplevet, siger han.

Han tror på, at grundlaget for virksomhedens succes skyldes en særlig tilgang til innovation baseret på funktion, design og a-ha-oplevelser til kunderne. Og den fortjeneste skyldes medarbejderne:

- Det er dygtige, positive og loyale medarbejdere, der er nøglen i den innovation, som vi lever af. Det er den synergi mellem kunder og dygtige folk, der har bragt os hertil, siger direktøren.

Med Dansk Industri Fyns initiativpris 2018 er Four Design A/S en af i alt 19 kandidater til Dansk Industris nationale Initiativpris.

Four Design 

Virksomheden har rødder tilbage til 1930 som en karetmager, men blev etableret i sit nuværende format i 1990.

I 2016 blev Four Design opkøbt af sin mangeårige engelske samarbejdspartner Ocee Design, som valgte at lade Four Design A/S fungere som en selvstændig enhed med sine skandinaviske værdier samt uændret med kontor, produktion og produktudvikling i Gislev og med showrooms i København, Aarhus og Oslo.

På det seneste er salgs og servicestyrken udvidet, og der i år åbnet nyt showroom i Hasselt, Belgien - og der er flere i udsigt. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078