23948sdkhjf

Efter konkurs: Visualiseringsfirma opkøber lokal konkurrent

De to aarhusianske visualiseringsbureauer Phiro og Anthonn bliver fremover et.

Officielt skete det allerede fra 15. august, hvor Phiro opkøbte sin lokale konkurrent, skriver virksomhederne i en pressemeddelelse.  

Opkøbet sker efter, at Anthonn i begyndelsen af august indgav konkursbegæring, men trods ærgrelsen over en nu lukket virksomhed glæder ejer og skifter af Anthonn, Anthon Bjerre Nordstrøm, sig over, at det trods alt er lykkedes, at Anthonns projekter kan videreføres hos Phiro.

Den glæde deler han med Phiros direktør Mogens Hansen:

- Phiro har tidligere arbejdet sammen med Anthon. Derfor var jeg også positiv over for Anthons forespørgsel på virksomhedsoverdragelsen, således det gode samarbejde kan fortsætte, siger direktøren, der gennem sin virksomhed hjælper en lang række kunder med at visualisere deres produkter som møbler og køkkener gennem brug af blandt andet 3D-print og VR-briller.

Med overdragelsen af Anthonn til Phiro mener Mogens Hansen desuden, at virksomheden nu står endnu stærkere:

- Vi glæder os til at arbejde sammen med de nye kunder. Anthonn har arbejdet meget med animation og motion graphics, og det styrker Phiro, således vi kan arbejde med disse områder i et større omfang end tidligere, hvilket passer godt med vores strategi, siger han.

Phiro har med overtagelsen af Anthonn 16 ansatte på kontoret ved Marselisborg lystbådehavn.

Anthonn blev stiftet i 2009.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093