23948sdkhjf

Vinduesfabrik blev ved en fejl erklæret død

Fejlen har kostet både store ordrer og nattesøvn

Esben Leth Pedersens vinduesfabrik på Jernbanegade i Løsning rummer masser af liv i den 1800 kvadratmeter store bygning. 

Sådan har det været de seneste 44 år – til trods for, at Horsens Folkeblad gentagende gange har omtalt fabrikken som lukket og slukket. I stedet skal adressen ifølge Horsens Folkeblad rumme et stort, nyt boligbyggeri i nærmeste fremtid på den efterladte grund. 

- Det gør mig skrækslagen, at folk tror, vi er lukket. Når der gang på gang står i avisen, at jeg er lagt i graven til fordel for boliger, begynder folk jo at tro på det. Normalt har jeg tre måneders ordrer i bogen, men nu er jeg nede på tre uger, og det har kostet min nattesøvn det seneste år. Jeg står midt i mit værste mareridt, siger Esben Leth Pedersen til Horsens Folkeblad, der i en artikel undskylder for de fejlagtige informationer, som avisen har videregivet til læserne. 

Fejl fra Hedensted Kommune
Det er fejlinformationer fra Hedensted Kommune om nyt boligbyggeri på grunden, der har ført til, at Horsens Folkeblad gentagende gange har skrevet om lukningen af Esben Leth Pedersens fabrik. 

Også Hedensted Kommune beklager derfor, at de har videregivet forkerte oplysninger om fabrikken. Kommunen arbejder lige nu på at sende den lokalplan i høring, der omfatter planerne om et boligbyggeri på Esben Leth Pedersens grund. Parterne er i øjeblikket i forhandling om vilkårene for overtagelse. 

Esbens Leth Pedersens vinduesfabrik har desuden sit cvr-nummer tilknyttet privatadressen, og det har bidraget til forvirringen om virksomheden, der tæller i alt tre medarbejdere. 

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109