23948sdkhjf

Vinduesfabrikant hiver produktionen hjem: Samler al udvikling og specialproduktion

Ny strategi sikrer flere medarbejdere på dansk jord

80 af i alt godt 110 medarbejdere hos Dovista-koncernen måtte tilbage i 2013 sige farvel til deres job hos vinduesproducenten i Ringkøbing.

Produktionen blev lukket, og fremover skulle lokalerne i Ringkøbing udelukkende være center for Dovista-gruppens udviklings- og testaktiviteter på tværs af alle varemærker og markeder.

Men med en ny plan for selskabet stiger antallet af medarbejdere nu igen i lokalerne på vestkysten.

- Vi har vedtaget en ny strategi i Dovista, der dels betyder, at al udvikling for hele koncernen fremover skal finde sted i Ringkøbing. Og dels medfører, at al serviceproduktion til markederne i Danmark og England også skal foregå i Ringkøbing, siger udviklingsdirektør hos Dovista, John Teglborg Houe til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Den nye strategi betyder, at virksomheden inden længe igen kan tælle over 100 medarbejdere i Ringkøbing. Lige nu er der 80 ansatte, mens der var 30 medarbejdere, da tallet var på sit laveste.

Baggrunden for strategien er blandt andet, at selskabets fabrikker i Polen og Litauen bedst er egnet til masseproduktion. I serviceproduktionen laves der for få produkter, der samtidig kræver specialviden. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094